De HR Specialist voert administratieve en ondersteunende taken uit die essentieel zijn voor het soepel functioneren van de HR-processen.

HR Specialist

(22,5 ā€“ 26 uur, locatie De Kwakel)

De Human Resources (HR) afdeling speelt een belangrijke rol in de organisatie door zich bezig te houden met diverse aspecten van personeelsbeleid, zowel op nationaal als internationaal niveau. De verantwoordelijkheden omvatten de ontwikkeling, implementatie, uitvoering en monitoring van het HR-beleid en HR-instrumenten. Het doel van HR is om het bedrijf te ondersteunen in het behalen van haar doelstellingen.

Binnen de HR-afdeling werkt de HR-specialist onder de leiding en verantwoordelijkheid van de HR-manager. De HR-specialist is belast met administratieve en ondersteunende taken die essentieel zijn voor het soepel functioneren van de HR-processen.

 

Wat je gaat doen

Als HR Specialist richt jij je hoofdzakelijk op ondersteunende en coƶrdinerende taken binnen de organisatie. Samen met je collega HR specialist draag je de verantwoordelijkheid voor een vlotte uitvoering en beheer van de personeelsadministratie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de arbodienst. Je zorgt dat de wet verbetering poortwachter wordt nageleefd en dat er een compleet dossier van de zieke medewerker is.

Je draagt zorg voor het functioneel applicatiebeheer van het HR Pakket (AFAS) en zorgt voor een gewenste ontwikkeling van dit pakket op zowel nationaal als internationaal niveau. Ook richten je taken zich tot het volbrengen van de salarisadministratie (de HR kant). Je noteert salarismutaties en stelt overzichten op t.b.v. massamutaties, zoals onze winstdeling en periodieke verhoging. Bovendien verstrek je advies aan de HR Manager en belangrijke stakeholders over salariƫring en essentiƫle wetgevingen die betrekking hebben op onze buitenlandse entiteiten.

Je blijft voortdurend op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot HR en onze CAO. Ten slotte ben je betrokken bij HR-projecten en draag je bij aan het nadenken over het stroomlijnen en verbeteren van procedures, beleid en werkprocessen. Met jouw inzet draag je bij aan een efficiƫnte en effectieve HR-afdeling die bijdraagt aan het succes van de organisatie.

Wat wij van jou verwachten

Wij verwachten dat je een afgeronde HBO diploma hebt in de richting van Human Resource Management, aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt up-to-date kennis van arbeidsrecht. Aangezien je in een internationaal bedrijf komt te werken is het een prƩ dat je ervaring hebt met internationale vraagstukken en/-of arbeidswetgeving. Verder zoeken wij een collega die organisatorisch en communicatief vaardig is en over uitstekende interpersoonlijke vaardigheden beschikt. Je werkt integer, secuur en bent kritisch waar nodig. Je komt terecht in een klein team, waardoor je een breed HR-pakket onder je hoede krijgt. Het is van belang dat je een echte teamplayer bent en goed tussen verschillende werkzaamheden kunt schakelen. Ter afsluiting heb je een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat wij voor jou doen

Als werkgever heeft Takii een bijzondere reputatie. Wij doen ons best om voor jou een prettige werkomgeving te creƫren met de juiste voorwaarden, omdat wij vinden dat jij plezier in je werk moet hebben. Dat werkt voor jou Ʃn voor Takii!

Naast een goed salaris dat met je meegroeit, deel je bij Takii Europe ook in de winst. Voor deze functie worden overuren gecompenseerd of uitbetaald. Je krijgt natuurlijk een vakantietoeslag van 8,33%, maar er zijn ook speciale beloningen op bijzondere momenten.

Een aantal van onze arbeidsvoorwaarden gaat verder dan de cao. Bijzonder is bijvoorbeeld dat Takii jouw volledige pensioenpremie betaalt. Een kortere werkweek en een actief vitaliteitsbeleid zijn er op uit om jouw gezondheid te bevorderen.

Takii wil uiteraard graag het maximale uit jouw talenten halen. Dat betekent dat er binnen Takii genoeg mogelijkheden zijn voor jou om in het bedrijf door te groeien en jezelf te ontwikkelen. En als jij groeit, mag je ook bloeien. We zijn altijd op zoek naar toekomstige leiders en specialisten.

Even voorstellen

En dan Takii. Takii Europe is een ambitieus en innovatief bedrijf werkzaam in de veredeling van zaden. Takii bestaat om de wereld een beetje gelukkiger te maken. Onder het motto ā€œcreating tomorrow todayā€ zien we het als onze missie om door het veredelen van unieke groente- en bloemrassen levens van mensen te verrijken.

Takii is van oorsprong een Japans familiebedrijf met een rijke traditie. Daar zijn we trots op. Met onafhankelijke vestigingen in de hele wereld is Takii tegelijk in alle culturen thuis. Ook hier in Nederland!

Hoe wij de zaken aanpakken

Takii Europe kenmerkt zich door een platte organisatie. Dat betekent dat iedereen beschikbaar is voor iedereen, want alleen samen bereiken we ons doel. Onze mensen zijn dus echte teamspelers voor wie kwaliteit, respect en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en tonen initiatief. Dat vinden wij erg belangrijk omdat Takii een wendbare en klantgerichte onderneming wil zijn.

Solliciteer nu!

Ben jij degene die samen met ons team vandaag de wereld van morgen vorm gaat geven? We zoeken de meest geschikte kandidaat en als jij dat bent, zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Stuur je CV en motivatie naar Laura Lokerse, Human Resource Manager, via de ā€˜apply nowā€™ button op deze pagina.

Elke dag ga ik met plezier naar mij werk. Voor mij draait HR om veel aspecten, maar wat ik echt waardevol vind, is het bieden van ondersteuning, het begeleiden van de ontwikkeling van medewerkers en het zien van hun groei en succes in hun functie. Dat geeft me ontzettend veel voldoening!

Kim Boekraad
HR Specialist
Sollicitatie
We ontvangen graag je CV en motivatie. Je krijgt van ons meteen een ontvangstbevestiging.
Eerste sollicitatiegesprek
Als wij een mogelijke match zien sturen we je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Dat kan via Teams of op locatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je toekomstige manager en de HR-afdeling. Er worden verkennende vragen aan je gesteld en ook is er ruimte voor jouw vragen.
Tweede sollicitatiegesprek
Voor de tweede gespreksronde word je op het hoofdkantoor van Takii Europe uitgenodigd. Je krijgt een eerste indruk van onze organisatie en kunt kennis maken met toekomstige collegaā€™s. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op de werkzaamheden van de functie en de samenwerking binnen het team/met andere afdelingen. Enkele van deze collegaā€™s zijn dan ook aanwezig tijdens het gesprek. Een leuke gelegenheid om te vragen hoe hun werkdag eruit ziet en wat hun drijfveren zijn!
Vervolgstappen
Als jij de kandidaat bent die wij willen gaan aannemen dan ben je er nu bijna! Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, kan nog een (online) assessment deel uitmaken van de procedure. Tijdens het sollicitatieproces wordt door HR een referentiecheck gedaan om goede verhalen over jou en je vorige werkzaamheden te horen.
Aanbod
Dan volgt nog het arbeidsvoorwaardengesprek en felicitaties voor jou met je nieuwe baan. We kijken er dan naar uit je te zien op je eerste werkdag bij Takii Europe!

Curious about Takii as an employer?

Connect with us.