BBL’er Expeditie

BBL’er Expeditie

De afdeling expeditie is verantwoordelijk voor het inpakken en verpakken van zaden, zendingen verzendklaar maken en het fysieke onderhoud van de zaadvoorraden. Ook het bemonsteren en controleren van zaadvoorraden en verbruiksgoederen en het laden en lossen van goederen/zaden valt onder de werkzaamheden binnen deze afdeling.

 

Taken

Na kort werkoverleg op de afdeling, ga je naar je werkplek. Je overlegt samen met jouw directe collega hoe de werkzaamheden worden ingedeeld. Gedurende de dag ben je voornamelijk bezig met het verzendklaar maken van orders. Ook verzamel je kiemmonsters voor het laboratorium en draag je zorg voor een gedeelte van het voorraadbeheer. Je onderhoudt de voorraden en verhuist zaadpartijen wanneer nodig. Naast deze taken kun je ook worden ingezet op de verpakkingsafdeling om zaden fysiek in te pakken aan de hand van verpakkingsopdrachten. Gedurende het proces heb je contact met de opdrachtgevers om de handelingen af te stemmen.

Wie wij zoeken

Als BBL’er treed je vier dagen per week bij Takii in dienst. Eén dag per week ga je naar school. Je krijgt goede begeleiding van je praktijkbegeleider. Wij verwachten dat jij MBO werk- en denkniveau hebt en opdrachten kunt uitvoeren volgens vastgestelde voorschriften. Je werkt dan ook zeer accuraat en nauwkeurig. Verder ben je een echte teamspeler, leergierig en ontwikkelingsgericht. Jij wilt het beste in jezelf naar boven halen! Tot slot kun je goed met computers en logistieke systemen overweg.

Wat wij bieden

Takii Europe is een ambitieus en innovatief bedrijf werkzaam in de veredeling van zaden. Onder het motto “creating tomorrow today” zien we het als onze missie om door het veredelen van unieke groente- en bloemrassen levens van mensen te verrijken.

Als werkgever heeft Takii een bijzondere reputatie. Wij bieden je erg goede arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een actief vitaliteitsbeleid dat er op uit is om jouw gezondheid te bevorderen. Naast een uitstekend salaris deel je bij Takii Europe ook in de winst. Takii wil uiteraard graag het maximale uit jouw talenten halen. Dus dat betekent genoeg mogelijkheden voor jou om in het bedrijf door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Groeien gaat hand in hand met initiatief nemen. Bij Takii vinden wij eigen initiatief belangrijk omdat Takii een wendbare en klantgerichte onderneming wil zijn. Onze mensen zijn daarnaast echte teamspelers voor wie kwaliteit, respect en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn.

Takii is van oorsprong een Japans familiebedrijf met een rijke traditie. Met onafhankelijke vestigingen in de hele wereld is Takii tegelijk in alle culturen thuis. Ook in die van jou! Ben jij degene die samen met ons team vandaag de wereld van morgen vorm gaat geven?

Sollicitatie

Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) naar Aukje van der Ree, Human Resource Advisor, via de ‘apply now’ button.

Informatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie, neem dan contact op met Ron Prins, manager logistiek via rpr@takii.eu.

Sollicitatie
We ontvangen graag je CV en motivatie. Je krijgt van ons meteen een ontvangstbevestiging.
Kennismakingsgesprek
Als wij een match zien sturen we je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Dat kan via Teams of op locatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je stagebegeleider en is er ruimte om de stagewerkzaamheden of opdracht nader te bespreken.
Aanbod
Dan volgt nog het ondertekenen van je stageovereenkomst en felicitaties voor jou met je nieuwe stageplek! Wij kijken ernaar uit je te zien op je eerste stagedag bij Takii Europe!

Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Manager Logistiek

Ron Prins