Veredelaar Groenten

Veredelaar Groenten

Het onderdeel Research & Development is verantwoordelijk voor het veredelen en ontwikkelen van nieuwe groente- en bloemenrassen. De Veredelaar zorgt dat de veredelingsactiviteiten op een juiste wijze worden uitgevoerd, zodat de kwaliteit en kwantiteit van het zaad gewaarborgd is.

 

Wat je gaat doen

Als Veredelaar Groenten ben je hoofdzakelijk bezig met het ontwikkelen van nieuwe koolrassen. Je zorgt voor de planning en uitvoering van de veredelingsactiviteiten in het veredelingsprogramma kool. Daarbij analyseer en verwerk je onderzoeksgegevens van in- en externe proeven. Je ontwikkelt nieuwe rassen die voldoen aan de gestelde criteria, zodat het nieuwe ras ontstaat met de gewenste eigenschappen. Je onderhoudt intensief contact met collega’s van Research & Development en van andere afdelingen (Productmanagement, Verkoop, Productie etc.) binnen Takii, zowel in Nederland als internationaal. Als veredelaar reis je internationaal met als doel het bezoeken van de selectievelden in Europa.

Wat wij van jou verwachten

Wij zoeken een enthousiaste collega die zijn of haar HBO (specialisme plantenveredeling)/WO heeft afgerond en/of aantoonbare ervaring heeft in een soortgelijke functie. Daarnaast heb je affiniteit met veldproeven en kennis van de teelt van groenten. Je werkt planmatig en hebt oog voor detail, je bent creatief maar werkt nauwkeurig. Wij zoeken een echte teamplayer: je beschikt over een grote dosis positiviteit en kunt je aanpassen aan collega’s waar nodig. Als laatste heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij voor jou doen

Als werkgever heeft Takii een bijzondere reputatie. Wij doen ons best om voor jou een prettige werkomgeving te creëren met de juiste voorwaarden, omdat wij vinden dat jij plezier in je werk moet hebben. Dat werkt voor jou én voor Takii!

Naast een goed salaris dat met je meegroeit, deel je bij Takii Europe ook in de winst. Voor functies waarbij dat mogelijk is, mag je thuiswerken. Je krijgt natuurlijk een vakantietoeslag van 8,33%, maar er zijn ook speciale beloningen op bijzondere momenten.

Een aantal van onze arbeidsvoorwaarden gaat verder dan de cao. Bijzonder is bijvoorbeeld dat Takii jouw volledige pensioenpremie betaalt. Een kortere werkweek en een actief vitaliteitsbeleid zijn er op uit om jouw gezondheid te bevorderen.

Takii wil uiteraard graag het maximale uit jouw talenten halen. Dat betekent dat er binnen Takii genoeg mogelijkheden zijn voor jou om in het bedrijf door te groeien en jezelf te ontwikkelen. En als jij groeit, mag je ook bloeien. We zijn altijd op zoek naar toekomstige leiders en specialisten.

Even voorstellen

En dan Takii. Takii Europe is een ambitieus en innovatief bedrijf werkzaam in de veredeling van zaden. Takii bestaat om de wereld een beetje gelukkiger te maken. Onder het motto “creating tomorrow today” zien we het als onze missie om door het veredelen van unieke groente- en bloemrassen levens van mensen te verrijken.

Takii is van oorsprong een Japans familiebedrijf met een rijke traditie. Daar zijn we trots op. Met onafhankelijke vestigingen in de hele wereld is Takii tegelijk in alle culturen thuis. Ook hier in Nederland!

Hoe wij de zaken aanpakken

Takii Europe kenmerkt zich door een platte organisatie. Dat betekent dat iedereen beschikbaar is voor iedereen, want alleen samen bereiken we ons doel. Onze mensen zijn dus echte teamspelers voor wie kwaliteit, respect en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en tonen initiatief. Dat vinden wij erg belangrijk omdat Takii een wendbare en klantgerichte onderneming wil zijn.

Solliciteer nu!

Ben jij degene die samen met ons team vandaag de wereld van morgen vorm gaat geven? We zoeken de meest geschikte kandidaat en als jij dat bent, zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Stuur je CV en motivatie naar Kim Boekraad, HR Specialist, via de ‘apply now’ button op deze pagina. Als je nog vragen hebt, dan kan je contact opnemen met Charles Snijders, Head of R&D EMEA 06-82552493.

 

As an onion breeder at Takii, my happiness sprouts from the layers of discovery. In this flavorful pursuit, I find both joy and fulfillment, knowing that I'm shaping the future from the humble core of the onion. The synergy between our dedication and expertise is the very soil from which our success blossoms.

Elif Ince
Breeder Vegetables
Sollicitatie
We ontvangen graag je CV en motivatie. Je krijgt van ons meteen een ontvangstbevestiging.
Eerste sollicitatiegesprek
Als wij een mogelijke match zien sturen we je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Dat kan via Teams of op locatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je toekomstige manager en de HR-afdeling. Er worden verkennende vragen aan je gesteld en ook is er ruimte voor jouw vragen.
Tweede sollicitatiegesprek
Voor de tweede gespreksronde word je op het hoofdkantoor van Takii Europe uitgenodigd. Je krijgt een eerste indruk van onze organisatie en kunt kennis maken met toekomstige collega’s. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op de werkzaamheden van de functie en de samenwerking binnen het team/met andere afdelingen. Enkele van deze collega’s zijn dan ook aanwezig tijdens het gesprek. Een leuke gelegenheid om te vragen hoe hun werkdag eruit ziet en wat hun drijfveren zijn!
Vervolgstappen
Als jij de kandidaat bent die wij willen gaan aannemen dan ben je er nu bijna! Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, kan nog een (online) assessment deel uitmaken van de procedure. Tijdens het sollicitatieproces wordt door HR een referentiecheck gedaan om goede verhalen over jou en je vorige werkzaamheden te horen.
Aanbod
Dan volgt nog het arbeidsvoorwaardengesprek en felicitaties voor jou met je nieuwe baan. We kijken er dan naar uit je te zien op je eerste werkdag bij Takii Europe!

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Head of R&D EMEA

Charles Snijders