Teeltspecialist

Teeltspecialist Flower Trials & Home Garden

Het organisatieonderdeel Research & Development (R&D) is verantwoordelijk voor het veredelen en ontwikkelen van nieuwe groente- en bloemenrassen. Flowers is een subonderdeel van R&D en voert de bijbehorende veredelingsprogramma’s en de teeltproeven uit.

Als Teeltspecialist FT & HG draag je samen met de Manager Flower Breeding zorg voor het realiseren van een juiste en efficiënte uitvoering van verscheidene proeven, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan productmanagement- en marketingactiviteiten.

 

Wat je gaat doen

Als Teeltspecialist FT & HG werk je mee aan het organiseren, opzetten en onderhouden van kas-, containerveld- en vollegrondsproeven. Hiertoe behoort het opkweken van showplanten voor diverse events en het organiseren, plannen en uitvoeren van proeven van pot- en perkplanten met nieuwe ontwikkelde genetica. Bovenal stel je (technische) teeltadviezen op en zorg je dat alle teeltactiviteiten optimaal worden uitgevoerd. Uitgevoerde werkzaamheden registreer en verwerk je in Excel, waar je verschillende gegevens bijhoudt. Per week leg je in een werkplan vast wat de prioriteiten en de personele capaciteit is. Aan de hand hiervan wijs je werkzaamheden toe aan tijdelijke krachten en stuur je hen aan. Daarnaast draai je een deel van het seizoen mee in de werkzaamheden ten behoeve van de bloemenveredeling, dan maak je deel uit van het teeltteam en voer je werkzaamheden in samenwerking met hen uit.

Wat wij van jou verwachten

Je hebt een afgeronde MBO opleiding en deze aangevuld met relevante werkervaring richting teelt en/-of techniek, of hebt een passende HBO opleiding afgerond. Je kunt goed zelfstandig werken en beschikt daarnaast over leidinggevende en organisatorische capaciteiten. Jij kunt collega’s meenemen in je planning en hen motiveren taken tijdig en volgens de juiste kwaliteit af te hebben. Het hebben van uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels is dan ook een must. Verder ben je stressbestendig en kun je goed overweg met het Office365 pakket.

Wat wij voor jou doen

Als werkgever heeft Takii een bijzondere reputatie. Wij doen ons best om voor jou een prettige werkomgeving te creëren met de juiste voorwaarden, omdat wij vinden dat jij plezier in je werk moet hebben. Dat werkt voor jou én voor Takii!

Naast een goed salaris dat met je meegroeit, deel je bij Takii Europe ook in de winst. Voor deze functie worden overuren gecompenseerd of uitbetaald. Je krijgt natuurlijk een vakantietoeslag van 8,33%, maar er zijn ook speciale beloningen op bijzondere momenten.

Een aantal van onze arbeidsvoorwaarden gaat verder dan de cao. Bijzonder is bijvoorbeeld dat Takii jouw volledige pensioenpremie betaalt. Een kortere werkweek en een actief vitaliteitsbeleid zijn er op uit om jouw gezondheid te bevorderen.

Takii wil uiteraard graag het maximale uit jouw talenten halen. Dat betekent dat er binnen Takii genoeg mogelijkheden zijn voor jou om in het bedrijf door te groeien en jezelf te ontwikkelen. En als jij groeit, mag je ook bloeien. We zijn altijd op zoek naar toekomstige leiders en specialisten.

Even voorstellen

En dan Takii. Takii Europe is een ambitieus en innovatief bedrijf werkzaam in de veredeling van zaden. Takii bestaat om de wereld een beetje gelukkiger te maken. Onder het motto “creating tomorrow today” zien we het als onze missie om door het veredelen van unieke groente- en bloemrassen levens van mensen te verrijken.

Takii is van oorsprong een Japans familiebedrijf met een rijke traditie. Daar zijn we trots op. Met onafhankelijke vestigingen in de hele wereld is Takii tegelijk in alle culturen thuis. Ook hier in Nederland!

Hoe wij de zaken aanpakken

Takii Europe kenmerkt zich door een platte organisatie. Dat betekent dat iedereen beschikbaar is voor iedereen, want alleen samen bereiken we ons doel. Onze mensen zijn dus echte teamspelers voor wie kwaliteit, respect en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en tonen initiatief. Dat vinden wij erg belangrijk omdat Takii een wendbare en klantgerichte onderneming wil zijn.

Solliciteer nu!

Ben jij degene die samen met ons team vandaag de wereld van morgen vorm gaat geven? We zoeken de meest geschikte kandidaat en als jij dat bent, zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Stuur je CV en motivatie naar Aukje van der Ree, Human Resource Advisor, via de ‘apply now’ button op deze pagina. Als je nog vragen hebt, mag je Aukje ook direct bellen op +31 297 500 761.

Sollicitatie
We ontvangen graag je CV en motivatie. Je krijgt van ons meteen een ontvangstbevestiging.
Eerste sollicitatiegesprek
Als wij een mogelijke match zien sturen we je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Dat kan via Teams of op locatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je toekomstige manager en de HR-afdeling. Er worden verkennende vragen aan je gesteld en ook is er ruimte voor jouw vragen.
Tweede sollicitatiegesprek
Voor de tweede gespreksronde word je op het hoofdkantoor van Takii Europe uitgenodigd. Je krijgt een eerste indruk van onze organisatie en kunt kennis maken met toekomstige collega’s. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op de werkzaamheden van de functie en de samenwerking binnen het team/met andere afdelingen. Enkele van deze collega’s zijn dan ook aanwezig tijdens het gesprek. Een leuke gelegenheid om te vragen hoe hun werkdag eruit ziet en wat hun drijfveren zijn!
Vervolgstappen
Als jij de kandidaat bent die wij willen gaan aannemen dan ben je er nu bijna! Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, kan nog een (online) assessment deel uitmaken van de procedure. Tijdens het sollicitatieproces wordt door HR een referentiecheck gedaan om goede verhalen over jou en je vorige werkzaamheden te horen.
Aanbod
Dan volgt nog het arbeidsvoorwaardengesprek en felicitaties voor jou met je nieuwe baan. We kijken er dan naar uit je te zien op je eerste werkdag bij Takii Europe!

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met HR Advisor

Aukje van der Ree