Zaadproductie Specialist

Wij hebben een vacature voor een fulltime

Zaadproductie Specialist

locatie Zeeland

De afdeling Productie is verantwoordelijk voor het onderbrengen, begeleiden, afleveren en administratief afhandelen van zaadproductieteelten van optimale bloemen- en/of groentezaden (inclusief stamzaden).

De Zaadproductie Specialist is verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van de productiewerkzaamheden m.b.t. bloemen- en/of groentezaden zodat ons productieplan wordt behaald.

Taken
Als zaadproductiemanager beheer je en plan je de vraag en beschikbaarheid van benodigde zaden. Dit betekent het toewijzen van producties aan leveranciers/telers, het monitoren van de voortgang, het controleren van de kwaliteit en adviezen over teelt en fytosanitaire eisen en het regelen van het transport.

Je taken omvatten ook het administreren van productieorders in het logistieke systeem, het toewijzen van voorraadzaad en het co├Ârdineren van de verzending ervan aan leveranciers/telers, het bijhouden van de productieadministratie en het evalueren van de leveranciers/telers en hun productie.

Je bezoekt regelmatig producenten om zaadteeltinspecties uit te voeren en te onderhandelen over prijzen/voorwaarden en productieovereenkomsten op te stellen.
Je vertegenwoordigt Takii Europe op vergaderingen en conferenties gerelateerd aan zaadproductie en je neemt deel aan afdelingsvergaderingen. In deze functie zul je ook regelmatig nationaal en internationaal reizen.

Functie Eisen
Naast een gerichte opleiding (HBO) is het belangrijk dat je praktijkervaring meeneemt die past bij deze functie. Deze ervaring zou kunnen voortkomen uit eerder werk bij een zaadbedrijf, kwaliteit/inspecties, onderzoek of plantenveredeling. Je bent een teamspeler maar kan ook goed zelfstandig werken. Je aarzelt niet om informatie op te vragen wanneer dat nodig is, maar je bent ook zeer bedreven in het zelf opsporen van informatie. Je hebt oog voor details en weet ook je creativiteit om te zetten in passende oplossingen. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend en je houdt van reizen, zowel nationaal als internationaal. Je bent open minded, van natuur nieuwsgierig en leergierig en je bent gewend om hands-on te werken. Je bent assertief en een zelfstarter.

Je sterke communicatieve vaardigheden stellen je in staat om soepel en effectief te overleggen met collega’s, leveranciers en telers.

Deze baan willen we invullen met een persoon die graag wil werken in een bedrijf dat innovatief en groeiend is. Dit betekent dat de functie niet volledig kan worden weergegeven  in een aantal regels in een vacature. Ben je benieuwd naar deze functie en wil je weten of je ervaring een match is met onze vacature neem dan contact met ons op om dit met ons te bespreken.

Sollicitatie
Stuur je sollicitatie (CV en motivatie) naar Conny Allon,
Head of Human Resources EMEA, via email hr@takii.eu.

Informatie
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op Yukihiro Saito,
Head of Production EMEA, via email ysa@takii.eu of mobiel 0652720983.

Sollicitatie
We ontvangen graag je CV en korte motivatie. Je ontvangt direct van ons een ontvangstbevestiging.
Kennismakingsgesprek
We kijken met belangstelling naar je cv en motivatie. Zien we een match, dan sturen we je graag een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via Teams of op locatie. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor jou en voor ons om elkaar vragen te stellen en elkaar beter te leren kennen.
Sollicitatiegesprek op locatie
We sturen je een uitnodiging om op locatie kennis te maken met mogelijke toekomstige collega's en met hen je kennis en ervaring te kunnen delen. Een goede teamspirit op basis van een persoonlijke band vinden wij erg belangrijk!
Aanbod
Als de match tussen ons helemaal goed voelt, doen we je een mooi aanbod. Daarna zien we je graag op je eerste werkdag bij Takii Europe!

Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Head of Production EMEA.

Yukihiro Saito