Medewerker Veredeling

Medewerker Veredeling 

  • Uren: 37,5 uur p.w. van april – september en 30 uur p.w. van oktober – maart
  • Locatie: De Kwakel

Het onderdeel Research & Development is verantwoordelijk voor het veredelen en ontwikkelen van nieuwe groente- en bloemenrassen. De Medewerker Veredeling zorgt dat ondersteunende veredelingsactiviteiten op een juiste wijze worden uitgevoerd, zodat de kwaliteit en kwantiteit van het zaad gewaarborgd is.

Taken

Je houdt je bezig met de uitvoering van zaaiprogramma’s. Denk hierbij aan taken als het uitzoeken van het juiste zaad en het controleren van de zaailijst op volledigheid. Je print de benodigde labels, bereid de zaaitrays voor en zaait de proef. Ook verspeen je planten en pot je deze op. Op opdracht van de veredelaar voer je kruisprogramma’s uit. Je bestuift planten, beoordeeld de groei, signaleert ziekten en afwijkingen. Verder oogst en schoon je zaden en voer je voorraadslijsten in. Je werkzaamheden leg je administratief vast. Tot slot neem je monsters van zaadpartijen en draag je zorg dat deze op de juiste manier, zowel binnen als buiten Europa, verstuurd worden.

Functie eisen

Je hebt MBO werk- en denkniveau en kan langdurig met hoge concentratie werken. Veredeling vraagt nauwkeurigheid, focus en aandacht voor detail. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en een fijne motoriek hebt. Verder beschik je over een flexibele werkhouding en een grote dosis doorzettingsvermogen. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is het van belang dat je geen last hebt van allergieën gerelateerd aan stuifmeel/planten.

Wat wij bieden

Werken bij Takii Europe BV betekent werken in een succesvol en groeiend bedrijf. Persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid staan bij ons centraal. Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s. Wanneer je bij Takii werkt kun je rekenen op een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket dat meegroeit tijdens je carrière binnen ons bedrijf.

Sollicitatie

Stuur je sollicitatie (CV en motivatie) naar Laura Lokerse, Junior HR Advisor, via de ‘apply now’ button op deze pagina.

Informatie

Wil jij meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Siegfried Lachmann, Manager R&D, via email sla@takii.eu of telefoon 0652406511.

Sollicitatie
We ontvangen graag je CV en motivatie. Je krijgt van ons meteen een ontvangstbevestiging.
Eerste sollicitatiegesprek
Als wij een match zien sturen we je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Dat kan via Teams of op locatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je toekomstige manager en de HR-afdeling. Er worden verkennende vragen aan je gesteld en ook is er ruimte voor jouw vragen.
Tweede sollicitatiegesprek
Voor de tweede gespreksronde word je op locatie uitgenodigd. Je krijgt een eerste indruk van onze organisatie en kunt kennis maken met toekomstige collega’s. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op de werkzaamheden van de functie en samenwerking binnen het team/met andere afdelingen. Enkele van deze collega’s zijn dan ook aanwezig tijdens het gesprek. Een leuke gelegenheid om te vragen hoe hun werkdag eruit ziet en wat hun drijfveren zijn!
Aanbod
Als we wederzijds overtuigd geraakt zijn van elkaar, zullen wij je uitnodigen voor een arbeidsvoorwaarden gesprek waar wij je een passend aanbod doen. Als voor jou de cirkel nu ook rond is, kijken wij ernaar uit je te zien verschijnen op je eerste werkdag bij Takii Europe!

Meer weten? Neem contact op met Siegfried Lachmann, Manager R&D.

Siegfried Lachmann