Medewerker Veredeling Groenten

Medewerker Veredeling Groenten

(37,5 uur / 5 dagen, locatie De Kwakel)

Onze afdeling Research & Development, is verantwoordelijk voor het veredelen en ontwikkelen van nieuwe groente- en bloemenrassen. Ter ondersteuning van deze taken zoeken wij een gemotiveerde en nauwkeurige Medewerker Veredelaar.

 

Wat je gaat doen

Als Medewerker Veredeling Groenten ondersteun je de veredelaars op zodanige wijze dat de kwaliteit en kwantiteit van het zaad gewaarborgd blijft. Binnen deze boeiende en afwisselende functie valt een divers scala aan taken, waaronder het uitvoeren van de zaaiprogramma’s. Dit houdt in: het controleren van de zaailijst op volledigheid, de juiste zaadlots opzoeken, zaai labels schrijven en printen, het zaaien van het zaad en het verspenen, planten en oppotten. Daarnaast beoordeel je de kwalitatieve en kwantitatieve groei van planten: je signaleert of er ziekten en/-of afwijking zijn aan de plant. Als de planten uitgebloeid zijn is het tijd om het zaad te oogsten en te schonen. Tot slot leg je alle bevindingen administratief vast in het systeem.

Wat wij van jou verwachten

Wij zoeken een enthousiaste collega die zijn of haar MBO heeft afgerond en/of aantoonbare ervaring heeft in een soortgelijke functie. Daarnaast heb je affiniteit met zaden. Voor deze functie is het van groot belang dat je langdurig op een hoog concentratie niveau kunt werken. Daarbij heb je oog voor detail, beschik je over doorzettingsvermogen en werk je nauwkeurig. Wij zoeken een echte teamplayer: je beschikt over een grote dosis positiviteit en kunt je aanpassen aan collega’s waar nodig. Ook heb je kennis van administratieve computersystemen. Als laatste heb je een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Wat wij voor jou doen

Als werkgever heeft Takii een bijzondere reputatie. Wij doen ons best om voor jou een prettige werkomgeving te creëren met de juiste voorwaarden, omdat wij vinden dat jij plezier in je werk moet hebben. Dat werkt voor jou én voor Takii!

Naast een goed salaris dat met je meegroeit, deel je bij Takii Europe ook in de winst. Voor de meeste functies worden overuren gecompenseerd of uitbetaald. Je krijgt natuurlijk een vakantietoeslag van 8,33%, maar er zijn ook speciale beloningen op bijzondere momenten.

Een aantal van onze arbeidsvoorwaarden gaat verder dan de cao. Bijzonder is bijvoorbeeld dat Takii jouw volledige pensioenpremie betaalt. Een kortere werkweek en een actief vitaliteitsbeleid zijn er op uit om jouw gezondheid te bevorderen.

Takii wil uiteraard graag het maximale uit jouw talenten halen. Dat betekent dat er binnen Takii genoeg mogelijkheden zijn voor jou om in het bedrijf door te groeien en jezelf te ontwikkelen. En als jij groeit, mag je ook bloeien. We zijn altijd op zoek naar toekomstige leiders en specialisten.

Even voorstellen

En dan Takii. Takii Europe is een ambitieus en innovatief bedrijf werkzaam in de veredeling van zaden. Takii bestaat om de wereld een beetje gelukkiger te maken. Onder het motto “creating tomorrow today” zien we het als onze missie om door het veredelen van unieke groente- en bloemrassen levens van mensen te verrijken.

Takii is van oorsprong een Japans familiebedrijf met een rijke traditie. Daar zijn we trots op. Met onafhankelijke vestigingen in de hele wereld is Takii tegelijk in alle culturen thuis. Ook hier in Nederland!

Hoe wij de zaken aanpakken

Takii Europe kenmerkt zich door een platte organisatie. Dat betekent dat iedereen beschikbaar is voor iedereen, want alleen samen bereiken we ons doel. Onze mensen zijn dus echte teamspelers voor wie kwaliteit, respect en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en tonen initiatief. Dat vinden wij erg belangrijk omdat Takii een wendbare en klantgerichte onderneming wil zijn.

Solliciteer nu!

Ben jij degene die samen met ons team vandaag de wereld van morgen vorm gaat geven? We zoeken de meest geschikte kandidaat en als jij dat bent, zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Stuur je CV en motivatie naar Kim Boekraad, HR Specialist, via de ‘apply now’ button op deze pagina. Als je nog vragen hebt, mag je Kim ook direct bellen op +31 620 010 415.

 

Ruim 30 jaar werk ik nu bij Takii en heb met passie en toewijding aan het Spaanse en Rijnsburger programma gewerkt. Met veel plezier deel ik mijn opgedane ervaring met het jonge team.

Sollicitatie
We ontvangen graag je CV en motivatie. Je krijgt van ons meteen een ontvangstbevestiging.
Tweede sollicitatiegesprek
Voor de tweede gespreksronde word je op het hoofdkantoor van Takii Europe uitgenodigd. Je krijgt een eerste indruk van onze organisatie en kunt kennis maken met toekomstige collega’s. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op de werkzaamheden van de functie en de samenwerking binnen het team/met andere afdelingen. Enkele van deze collega’s zijn dan ook aanwezig tijdens het gesprek. Een leuke gelegenheid om te vragen hoe hun werkdag eruit ziet en wat hun drijfveren zijn!
Vervolgstappen
Als jij de kandidaat bent die wij willen gaan aannemen dan ben je er nu bijna! Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, kan nog een (online) assessment deel uitmaken van de procedure. Tijdens het sollicitatieproces wordt door HR een referentiecheck gedaan om goede verhalen over jou en je vorige werkzaamheden te horen.
Aanbod
Dan volgt nog het arbeidsvoorwaardengesprek en felicitaties voor jou met je nieuwe baan. We kijken er dan naar uit je te zien op je eerste werkdag bij Takii Europe!

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met HR Specialist

Kim Boekraad