Supervisor ICT Infrastructure and Operations

Supervisor ICT Infrastructure and Operations

(37,5 uur/ 5 dagen, locatie De Kwakel)

 

De afdeling Business Support faciliteert alle bedrijfsactiviteiten met het gebruik van informatie en Communicatie Technologie. De afdeling draagt zorg voor een goed functioneel en veilig IT landschap. De ICT Supervisor ontwikkelt samen met het MT het ICT-beleid en ziet toe op uitvoering daarvan voor alle bedrijfsonderdelen van Takii Europe B.V.

 

Wat je gaat doen

Als Supervisor ICT ben je verantwoordelijke voor een uiteenlopend pakket aan taken gerelateerd aan de ICT toepassingen binnen Takii Europe. Je rapporteert aan de Head of Supply Chain.

Je draagt zorg voor het optimaal functioneren van de IT-infrastructuur en de ca. 150 werkplekken verdeeld over onze Europese vestigingen. Je bent daarbij ook verantwoordelijk voor de inkoop van computer- en telefonieapparatuur, licentiebeheer en het bewaken van de budgetten hiervoor. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze ICT service provider die je ondersteunen met een eerste lijn helpdesk en gespecialiseerde engineers.

Bij het introduceren van nieuwe hardware- en softwareapplicaties, system upgrades etc. neem je deel aan implementatieprojecten als ICT subject matter specialist of projectleider.

Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied, waardoor je mogelijke nieuwe technologieën voor de organisatie kan signaleren en met deze kennis de innovatie van de IT systemen stimuleren en faciliteren. Er wordt verwacht dat je het Management Team advies geeft met betrekking tot netwerk- en data security.

Wat wij van jou verwachten

Wij zoeken een enthousiaste collega die graag een volgende carrière stap wil maken. Je hebt een afgeronde (relevante) opleiding HBO niveau met ca. 3 tot 5 jaar werkervaring met het implementeren/onderhouden van ICT-systemen binnen kleinere organisaties. Daarnaast heb je redelijke kennis van Microsoft Azure, Active Directory, Microsoft 365, SharePoint en heb je praktische ervaring opgedaan met ERP systemen. Je kan goed plannen en vooruit denken. Het is voor jou geen probleem om een goede balans te maken tussen abstract denken en praktisch handelen. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Engels en Nederlandse taal in woord en geschrift en gaat communiceren met verscheidende mensen en functies op diverse niveaus jou van nature goed af.

Wat wij voor jou doen

Als werkgever heeft Takii een bijzondere reputatie. Wij doen ons best om voor jou een prettige werkomgeving te creëren met de juiste voorwaarden, omdat wij vinden dat jij plezier in je werk moet hebben. Dat werkt voor jou én voor Takii!

Naast een goed salaris dat met je meegroeit, deel je bij Takii Europe ook in de winst. Je krijgt natuurlijk een vakantietoeslag van 8,33%, maar er zijn ook speciale beloningen op bijzondere momenten.

Een aantal van onze arbeidsvoorwaarden gaat verder dan de cao. Bijzonder is bijvoorbeeld dat Takii jouw volledige pensioenpremie betaalt. Een kortere werkweek en een actief vitaliteitsbeleid zijn er op uit om jouw gezondheid te bevorderen.

Takii wil uiteraard graag het maximale uit jouw talenten halen. Dat betekent dat er binnen Takii genoeg mogelijkheden zijn voor jou om in het bedrijf door te groeien en jezelf te ontwikkelen. En als jij groeit, mag je ook bloeien. We zijn altijd op zoek naar toekomstige leiders en specialisten.

Even voorstellen

En dan Takii. Takii Europe is een ambitieus en innovatief bedrijf werkzaam in de veredeling van zaden. Takii bestaat om de wereld een beetje gelukkiger te maken. Onder het motto “creating tomorrow today” zien we het als onze missie om door het veredelen van unieke groente- en bloemrassen levens van mensen te verrijken.

Takii is van oorsprong een Japans familiebedrijf met een rijke traditie. Daar zijn we trots op. Met onafhankelijke vestigingen in de hele wereld is Takii tegelijk in alle culturen thuis. Ook hier in Nederland!

Hoe wij de zaken aanpakken

Takii Europe kenmerkt zich door een platte organisatie. Dat betekent dat iedereen beschikbaar is voor iedereen, want alleen samen bereiken we ons doel. Onze mensen zijn dus echte teamspelers voor wie kwaliteit, respect en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en tonen initiatief. Dat vinden wij erg belangrijk omdat Takii een wendbare en klantgerichte onderneming wil zijn.

Solliciteer nu!

Ben jij degene die samen met ons team vandaag de wereld van morgen vorm gaat geven? We zoeken de meest geschikte kandidaat en als jij dat bent, zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Stuur je CV en motivatie naar Kim Boekraad, HR Specialist, via de ‘apply now’ button op deze pagina. Als je nog vragen hebt, dan kan je contact opnemen met Pascal Claes, Head of Supply Chain EMEA 06-11596060.

De systemen bij Takii Europe zijn net zo uiteenlopend als ons productassortiment, gelukkig maakt dat het werk met IT zeer afwisselend.

Pascal Claes
Head of Supply Chain EMEA
Sollicitatie
We ontvangen graag je CV en motivatie. Je krijgt van ons meteen een ontvangstbevestiging.
Eerste sollicitatiegesprek
Als wij een mogelijke match zien sturen we je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Dat kan via Teams of op locatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je toekomstige manager en de HR-afdeling. Er worden verkennende vragen aan je gesteld en ook is er ruimte voor jouw vragen.
Tweede sollicitatiegesprek
Voor de tweede gespreksronde word je op het hoofdkantoor van Takii Europe uitgenodigd. Je krijgt een eerste indruk van onze organisatie en kunt kennis maken met toekomstige collega’s. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op de werkzaamheden van de functie en de samenwerking binnen het team/met andere afdelingen. Enkele van deze collega’s zijn dan ook aanwezig tijdens het gesprek. Een leuke gelegenheid om te vragen hoe hun werkdag eruit ziet en wat hun drijfveren zijn!
Vervolgstappen
Als jij de kandidaat bent die wij willen gaan aannemen dan ben je er nu bijna! Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, kan nog een (online) assessment deel uitmaken van de procedure. Tijdens het sollicitatieproces wordt door HR een referentiecheck gedaan om goede verhalen over jou en je vorige werkzaamheden te horen.
Aanbod
Dan volgt nog het arbeidsvoorwaardengesprek en felicitaties voor jou met je nieuwe baan. We kijken er dan naar uit je te zien op je eerste werkdag bij Takii Europe!

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met onze HR Advisor

Aukje van der Ree