Fysiek Voorraad Beheerder Zaden

Fysiek Voorraad Beheerder Zaden 

De subafdeling Supply Planning valt onder de afdeling Operations en is verantwoordelijk voor het organiseren dat de juiste producten op het juiste moment met de juiste kwaliteit, prijs, verpakking en met de juiste behandeling beschikbaar zijn.

Wat doet een Fysiek Voorraad Beheerder Zaden?

De Fysieke Voorraad Beheerder Zaden draagt zorg voor de uitvoer van het beheer van de voorraden, zodat voorraden in de goede condities zijn opgeslagen, de ruimtes opgeruimd zijn, partijen volgens instructie bemonsterd worden en volgens afspraak klaar staan voor verdere bewerkingen. Je begeleid en voert voorraadinventarisaties uit en analyseert voorraadverschillen. Je stelt de oorzaken vast en rapporteert hierover aan je manager en andere betrokkenen. Het begeleiden en uitvoeren van het bemonsteren van zaadvoorraden en de administratieve verwerking hiervan (O.a. kiem, proefveld, ISTA) behoort ook tot je werkzaamheden. Daarnaast voer je op drachten uit om zaadpartijen te splitsen, mengen en uit te pakken.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een nieuwe collega met een MBO diploma of middelbaar denkniveau verkregen door aantoonbare, relevante ervaring en kennis van logistiek voorraadbeheer. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Je kunt je werk goed organiseren, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, bent praktisch ingesteld en kan snel schakelen. Verder zien we graag collegialiteit en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel bij je terug. Je voert je werk accuraat uit en bent een kei in het controleren en administreren van je werk. Ook ben je ervaren in het werken met logistieke computersystemen en apparaten. Tot slot is het kunnen herkennen van de fysieke vorm van zaden is een pré. Je bent dan ook bereid om de NAKT opleiding Bemonstering van zaden te behalen.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Takii Europe B.V. betekent werken in een succesvol en groeiend bedrijf. Wij bieden je een uitdagende functie aan in een internationaal bedrijf waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je bij Takii werkt kun je rekenen op een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket dat meegroeit tijdens je carrière binnen ons bedrijf.

Sollicitatie

Stuur je sollicitatie (CV en motivatie) naar Laura Lokerse, Junior HR Advisor, via de ‘apply now’ button op deze pagina.

Informatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie, neem dan contact op met Michel Sengers, Head of Operations EMEA, via mse@takii.eu.

Sollicitatie
We ontvangen graag je CV en motivatie. Je krijgt van ons meteen een ontvangstbevestiging.
Eerste sollicitatiegesprek
Als wij een match zien sturen we je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Dat kan via Teams of op locatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je toekomstige manager en de HR-afdeling. Er worden verkennende vragen aan je gesteld en ook is er ruimte voor jouw vragen.
Tweede sollicitatiegesprek
Voor de tweede gespreksronde word je op locatie uitgenodigd. Je krijgt een eerste indruk van onze organisatie en kunt kennis maken met toekomstige collega’s. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op de werkzaamheden van de functie en samenwerking binnen het team/met andere afdelingen. Enkele van deze collega’s zijn dan ook aanwezig tijdens het gesprek. Een leuke gelegenheid om te vragen hoe hun werkdag eruit ziet en wat hun drijfveren zijn!
Vervolgstappen
Tijdens de sollicitatieproces wordt door HR een referentiecheck gedaan om goede verhalen over jou en je werkzaamheden te horen. Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, kan een online assessment deel uitmaken van de procedure. Indien dit het geval is, staat het vermeld in de vacature tekst.
Aanbod
Als we wederzijds overtuigd geraakt zijn van elkaar, zullen wij je uitnodigen voor een arbeidsvoorwaarden gesprek waar wij je een passend aanbod doen. Als voor jou de cirkel nu ook rond is, kijken wij ernaar uit je te zien verschijnen op je eerste werkdag bij Takii Europe!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Michel Sengers, Head of Operations EMEA