Assistent Fytopathologie

Assistent Fytopathologie

(Fulltime 37,5 uur / 5 dagen)

Het fytopathologisch lab valt onder onze afdeling Research & Development en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en praktisch toepasbaar maken van toetsen en analyses ten behoeve van een snellere en effici√ęntere veredeling op ziekteresistentie voor de ontwikkeling van commerci√ęle rassen.

 

Wat je gaat doen
Als Assistent Fytopatholoog ondersteun je de Fytopatholoog bij het uitvoeren en optimaliseren van toetsen voor de ontwikkeling van nieuwe/resistente veredelingslijnen of veredelingstools met behulp van uiteenlopende technieken. Je bereidt de toetsen voor en beoordeeld, vergelijkt en interpreteert de waarnemingen van de toetsen. Deze bevindingen leg je vast in het systeem. Ook werk je mee aan praktijkgericht onderzoek ter optimalisering van protocollen en formuleren van aanbevelingen. Tevens ga je de diagnostiek op het aangetast plantmateriaal uitvoeren. Tot slot is het laboratorium jullie domein en zorg je dat alles up to date is en netjes wordt onderhouden.

Wat wij van jou verwachten
Wij zoeken een enthousiaste collega die zijn of haar HLO/HAS opleiding heeft afgerond, of een afgeronde MBO opleiding heeft met aantoonbare ervaring op het gebied van fytopathologie/microbiologie. Ondersteuning bieden zit in jouw aard: jij hebt door wat er nodig is, voordat het aan je gevraagd wordt. Je bent flexibel en kan goed schakelen tussen werkzaamheden. Daarnaast vind je het ook prettig om zelfstandig te werken in een klein team. Je hebt oog voor detail, je beschikt over doorzettingsvermogen en werkt extreem nauwkeurig. Het is niet lastig voor je om langdurig op een hoog concentratieniveau te werken en het interpreteren van cijfers levert geen problemen op. Als laatste beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wat wij voor jou doen
Als werkgever heeft Takii een bijzondere reputatie. Wij doen ons best om voor jou een prettige werkomgeving te cre√ęren met de juiste voorwaarden, omdat wij vinden dat jij plezier in je werk moet hebben. Dat werkt voor jou √©n voor Takii!

Naast een goed salaris dat met je meegroeit, deel je bij Takii Europe ook in de winst. Voor deze functie worden overuren gecompenseerd of uitbetaald. Je krijgt natuurlijk een vakantietoeslag van 8,33%, maar er zijn ook speciale beloningen op bijzondere momenten.

Een aantal van onze arbeidsvoorwaarden gaat verder dan de cao. Bijzonder is bijvoorbeeld dat Takii jouw volledige pensioenpremie betaalt. Een kortere werkweek en een actief vitaliteitsbeleid zijn er op uit om jouw gezondheid te bevorderen.

Takii wil uiteraard graag het maximale uit jouw talenten halen. Dat betekent dat er binnen Takii genoeg mogelijkheden zijn voor jou om in het bedrijf door te groeien en jezelf te ontwikkelen. En als jij groeit, mag je ook bloeien. We zijn altijd op zoek naar toekomstige leiders en specialisten.

Even voorstellen
En dan Takii. Takii Europe is een ambitieus en innovatief bedrijf werkzaam in de veredeling van zaden. Takii bestaat om de wereld een beetje gelukkiger te maken. Onder het motto ‚Äúcreating tomorrow today‚ÄĚ zien we het als onze missie om door het veredelen van unieke groente- en bloemrassen levens van mensen te verrijken.

Takii is van oorsprong een Japans familiebedrijf met een rijke traditie. Daar zijn we trots op. Met onafhankelijke vestigingen in de hele wereld is Takii tegelijk in alle culturen thuis. Ook hier in Nederland!

Hoe wij de zaken aanpakken
Takii Europe kenmerkt zich door een platte organisatie. Dat betekent dat iedereen beschikbaar is voor iedereen, want alleen samen bereiken we ons doel. Onze mensen zijn dus echte teamspelers voor wie kwaliteit, respect en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en tonen initiatief. Dat vinden wij erg belangrijk omdat Takii een wendbare en klantgerichte onderneming wil zijn.

Solliciteer nu!
Ben jij degene die samen met ons team vandaag de wereld van morgen vorm gaat geven? We zoeken de meest geschikte kandidaat en als jij dat bent, zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Stuur je CV en motivatie naar Laura Lokerse, Human Resource Manager, via de ‚Äėapply now‚Äô button op deze pagina. Als je nog vragen hebt, mag je Laura ook direct bellen op +31657736466.

In het moleculair lab vormen wij een hecht team. We zijn zeer gemotiveerd, werken resultaatgericht en nauwkeurig. Daarbij houden we onze blik altijd gericht op het verbeteren van de lab processen.

Ammar Farrah
Analyst Molecular Genetics
Sollicitatie
We ontvangen graag je CV en motivatie. Je krijgt van ons meteen een ontvangstbevestiging.
Eerste sollicitatiegesprek
Als wij een mogelijke match zien sturen we je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Dat kan via Teams of op locatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je toekomstige manager en de HR-afdeling. Er worden verkennende vragen aan je gesteld en ook is er ruimte voor jouw vragen.
Tweede sollicitatiegesprek
Voor de tweede gespreksronde word je op het hoofdkantoor van Takii Europe uitgenodigd. Je krijgt een eerste indruk van onze organisatie en kunt kennis maken met toekomstige collega’s. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op de werkzaamheden van de functie en de samenwerking binnen het team/met andere afdelingen. Enkele van deze collega’s zijn dan ook aanwezig tijdens het gesprek. Een leuke gelegenheid om te vragen hoe hun werkdag eruit ziet en wat hun drijfveren zijn!
Vervolgstappen
Als jij de kandidaat bent die wij willen gaan aannemen dan ben je er nu bijna! Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, kan nog een (online) assessment deel uitmaken van de procedure. Tijdens het sollicitatieproces wordt door HR een referentiecheck gedaan om goede verhalen over jou en je vorige werkzaamheden te horen.
Aanbod
Dan volgt nog het arbeidsvoorwaardengesprek en felicitaties voor jou met je nieuwe baan. We kijken er dan naar uit je te zien op je eerste werkdag bij Takii Europe!

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met HR Manager

Laura Lokerse